Vetokoukun asentaminen

Meidän vetokoukku valikoimastamme löytyy lähes kaikkiin automalleihin kiinteä että irroitettava vetokoukku.
Vetokoukun asentamiseen menee aikaa noin 2-5 tuntia automallista sekä varusteista riippuen. Vetokoukun asentamiseen tarvitaan mm. oikeanlainen koodauslaitteisto, jolla vetokoukku sopeutetaan auton toimintoihin. Ajonhallintajärjestelmät, sähköiset takaluukut ja ABS-järjestelmät sähkötöiden lisäksi on myös otettava huomioon. Vetokoukun asentaminen kannattaa suosiolla antaa siis ammattilaisten käsiin.

Kaikkiin automalleihin ei vetokoukkua pysty asentamaan. Autolla pitää olla riittävästi vetomassaa sekä autoon täytyy olla myös saatavilla tyyppihyväksytty koukku.

Yhä useampaan automalliin on kuitenkin asennettavissa vetokoukku jälkikäteen. Vetokoukun asentaminen myös hybridi- ja sähköautoihin on mahdollista, mutta näihin liittyy rajoituksia ja huomioitavia asioita.

Meidän ammattitaitoiset huoltoneuvojat auttavat sinua oikean vetokoukun valinnassa. Voit tiedustella vetokoukun asennusta sähköpostitse, tarjouslomakkeen kautta tai suoraan soittamalla. Pystymme selvittämään autosi rekisteritunnuksen avulla pystyykö autoon asentamaan vetokoukkua.

Irroitettava vetokoukku on hyvä vaihtoehto mikäli esteettisistä syistä kiinteä koukku ei ole mieluisa ratkaisu. Joihinkin autoihin ei myöskään pysty asentamaan mitään muuta kuin irroitettavan koukun, johtuen esimerkiksi sumuvalon sijoittelusta.