Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden joustavaan Mekonomen-rahoitukseen

Huollata autosi nyt, maksa erissä!

Maksa autosi huolto Mekonomen Rahoituksella. Hae hyväksytty rahoituspäätös ja huollata autosi Mekonomen Autohuollossa. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

  • 30–60 päivää ilman kuluja ja korkoja.
  • Saat 12kk korotonta maksuaikaa.
  • Valittavanasi on useita eri maksuvaihtoehtoja.

Käyttäessäsi Mekonomen Rahoitusta päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Hae tekstiviestillä

Hae rahoitusta lähettämällä tekstiviesti: MEKONOMEN numeroon 18311.

Viestin lähetyksen jälkeen saat linkin puhelimeesi, josta pääset tunnistautumaan ja hakemaan Mekonomen rahoitusta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Esimerkkilaskelmia maksuvaihtoehdoista

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Ostot 1000€, 12 kk maksuaika, vuosikorko: 0%, käsittelymaksu/kk: 3,90€, todellinen vuosikorko: 8,16%, osamaksuerä/kk: 87,24€, 12 erää, maksettava yhteensä: 1047€. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.