Sähköauton huolto

Vaikka sähköautojen huollon tarve on vähäinen, tulee kuitenkin tiettyjä huoltoja suorittaa autolle säännöllisesti. Yleisimmät huollot ovat: määräaikaishuolto, nelipyöräsuuntaus, jarrujen ja alustan osien huolto sekä ilmastointihuollot. Näiden lisäksi kauttamme saat kattavat rengas palvelut sekä mm. tuulilasin ja lasikaton vaihdot. Myös eri sähköautomallien tyypillisten tyyppivikojen korjaaminen sujuu meiltä ammattitaidolla sekä mm. korkeajännitejärjestelmän työt. Kattavammin kaikista palveluistamme löydät palvelut sivulta tai nettiajanvarauksesta.

Sähköautojen korkeajännitekomponenttien vuoksi huollot ja korjaukset tulee teettää asiantuntevassa ja pätevöityneessä yrityksessä. Sähköjärjestelmien korkeajännitteen vuoksi täytyy sähkö- ja hybridiautojen korjauksessa ottaa huomioon sähköturvallisuuslainsäädäntö sekä erilaiset sähkötyöpätevyysvaatimukset. Korjaamojen tulee täyttää nämä erilaiset pätevyys- ja turvallisuusvaatimukset, voidakseen huoltaa ja korjata korkeajännitejärjestelmän omaavia autoja. Meiltä löytyy riittävän ammattitaidon lisäksi SFS 6002 standardin mukainen pätevyys.

Maxus merkkihuolto

Olemme valtuutettu Maxus-huoltoliike. Koulutetut asiantuntijamme sekä laadukkaat alkuperäiset laitteet ja varaosat varmistavat, että autosi huolletaan aina tehtaan viimeisimpien määritysten mukaisesti. 

Tehtaan määrityksiin kuuluu, että kaikki huollossa käyttämämme varaosat ovat varmasti aina merkin viimeisimpien vaatimusten mukaisia.

Maxus-huoltoliikkeessä säännöllisesti huollettu auto takaa auton pidemmän käyttöiän.

man and woman laughing while sitting in front of laptops
man and woman laughing while sitting in front of laptops

Sähköauton määräaikaishuolto

Hoitamalla autosi määräaikaishuollon ajallaan asiantuntevassa huoltoliikkeessä, varmistat autosi jälleenmyyntiarvon säilymisen ja luotettavan toiminnan koko elinkaaren ajaksi.

Tunnemme perusteellisesti määräaikaishuoltojen vaaatimukset ja sisällöt ja teemme huollon aina valmistajan ohjeita tarkasti noudattaen, ilman piilokuluja.

Teemme myös kaikki autosi vaatimat korjaukset rautaisella ammattitaidolla, sovitusti ja aikataulussa.

Jarrujen ja alustan osien huolto

Jarrujen ja alustan virheetön toiminta on turvallisen ajamisen kannalta erittäin olennaista.

Täyssähköautoissa jarrut ovat monesti todella vähällä käytöllä, jonka vuoksi ne jumiutuvat ja kuluvat ennenaikaisesti. Jarruja olisi monesti järkevä huoltaa ja “herkistellä” useammin, kuin huolto-ohjelmassa lukee, jos haluat välttää kalliit remontit myöhemmin. Teemme jarrujen huoltoja ja korjauksia myös erikoisempiin autoihin.

Alustan osia kuten koiranluita, tukivarsia ja palloniveliä vaihdetaan huollossamme säännöllisesti. Näitä menee etenkin raskaista autoista melko paljon. Käytämme töissämme aina laadukkaita, alkuperäislaatuisia varaosia.

man and woman laughing while sitting in front of laptops