Biltecin porukka palveluksessasi

”Ammattitaidolla ja tosissaan, mutta ei liian vakavasti”

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista autoalan osaamista, joka koostuu ammattitaidosta, monipuolisesta autotekniikan tuntemuksesta, kyvystä vastata asiakkaiden tarpeisiin sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta. 

Biltecin tiimillä on vahva ammattitaito, jota kehitetään ajankohtaisilla koulutuksilla, jotta pysymme autoalan murroksessa mukana. Perinteisten polttomoottoriauton huoltojen ja korjausten lisäksi olemme erikoistuneet kaasu-, hybridi- ja sähköautojen huoltoihin, korjauksiin sekä vianselvityksiin. Lisäksi meidän kautta onnistuu myös kaasuautojen konvertoinnit. 

Pitkäaikainen kokemus ja perehtyneisyys autoelektroniikkaan näkyy yrityksen toimintatavoissa ja korjaamossa käytettävissä asianmukaisissa diagnoosilaitteissa. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja asiantuntijuutta. Me palvelemme sinua emme pelkästään autoasi. 

Luottamus ja selkeys ovat meidän toimintamme ydin. Teemme kaikkemme, että autohuolto prosessi toteutuu sujuvasti ja luotettavasti. Ymmärrämme, että moni kuluttaja kokee autoihin liittyvät asia haastavina, jonka vuoksi panostamme asiakaspalvelun selkeyteen ja läpinäkyvyyteen. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas ymmärtää mitä autolle on tehty huollon tai korjauksen aikana. 

Mikäli haluat tutustua lisää meidän toimintaan tai haluat oppia ymmärtämään autoasi paremmin, käy laittamassa meidät seurantaan Instagramissa @biltecoy , Facebookissa Autohuolto Biltec Oy tai TikTokissa @biltecoy .

Autohuoltoa vuodesta 2013

Me olemme Biltecin omistajat Tatu ja Antti. Autohuolto Biltec Oy on perustettu vuonna 2013. Me olemme siirtyneet yrityksen johtoon kesällä 2022. Tatu on ollut Biltecillä lähes alusta alkaen ja Tatulla onkin yli kymmenen vuoden ammattitaito korjaamoalalta. Antti on saapunut taloon vasta hiljattain, mutta Antilla on takana vuosien kokemus yrittäjänä autoalalta.

Meille on tärkeää, että saamme toteuttaa yrittäjyyttä omasta arvomaailmasta käsin ja omalla tyylillä. Haluamme erottua massasta ja kehittää autoalaa nykyaikaisempaan suuntaan.

Kiitos asiakkaidemme luottamuksen, työllistämme tänä päivänä jo 9 autoalan ammattilaista.

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki uudet sekä vanhat asiakkaat!