Hybridiauton huolto

Hybridiautoissa on huoltokohteita hieman vähemmän kuin autoissa, joissa on perinteistä tekniikkaa. Huolto-ohjelmat eivät juurikaan poikkea laajuudeltaan tai hinnoittelultaan yleisimmistä autoista. Laajemmin tietoa yleisistä palveluistamme löydät palvelut sivulta tai nettiajanvarauksesta.

Hybridiautojen korkeajännitekomponenttien vuoksi huollot ja korjaukset tulee kuitenkin teettää asiantuntevassa ja pätevöityneessä yrityksessä. Sähköjärjestelmien korkeajännitteen vuoksi täytyy sähkö ja hybridiautojen korjauksessa ottaa huomioon sähköturvallisuuslainsäädäntö sekä erilaiset sähkötyöpätevyysvaatimukset. Korjaamojen tulee täyttää nämä erilaiset pätevyys- ja turvallisuusvaatimukset, voidakseen huoltaa ja korjata korkeajännitejärjestelmän omaavia autoja. Meiltä löytyy riittävän ammattitaidon lisäksi SFS 6002 standardin mukainen pätevyys

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Jarrujen ja alustan osien huollot

Jarrujen ja alustan virheetön toiminta on turvallisen ajamisen kannalta erittäin olennaista.

Hybridiauton jarrut ovat monesti todella vähällä käytöllä, jonka vuoksi ne jumiutuvat ja kuluvat ennenaikaisesti. Jarruja olisi monesti järkevä huoltaa ja “herkistellä” useammin, kuin huolto-ohjelmassa lukee, jos haluat välttää kalliit remontit myöhemmin. Teemme jarrujen huoltoja ja korjauksia myös erikoisempiin autoihin.

Alustan osia kuten koiranluita, tukivarsia ja palloniveliä vaihdetaan huollossamme säännöllisesti. Näitä menee etenkin raskaista autoista melko paljon. Käytämme töissämme aina laadukkaita, alkuperäislaatuisia varaosia.