Kaasuauton huolto

Omistatko kaasuauton ja etsit osaavaa korjaamoa huoltamaan autosi? Tai harkitsetko kenties polttoainetoimisen auton muuntamista (konversiota) kaasukäyttöiseksi? Meiltä saat avun molempiin tarpeisiin.  Kuulumme Terra Gas- ketjuun. 


Kaasuautot kaipaavat samoja huoltoja kuin polttoainetoimiset ajoneuvotkin, voit varata ajan mihin tahansa huoltoon meidän kauttamme, kaikki huolto ja korjaus palvelut löytyvät palvelut sivulta


Kaasulaitteiston kunnon tarkastus, huolto ja korjaus sekä kaasuautojen muutostyöt onnistuvat meidän kauttamme ammattitaidolla. 

Kaasulaitteiston tarkastus huolto

Kaasuauton tarkastus huolto on ennakoiva toimenpide, jonka tarkoituksena on löytää mahdolliset viat/vuodot tai alttiudet vikojen syntymiselle, jotta voidaan välttyä isommilta remonteilta. 

Lue lisää

Kaasuautojen muutostyöt (kaasukonversiot)

Tiesitkö, että lähes minkä tahansa bensiinikäyttöisen auton voi muuntaa toimimaan bensiinin lisäksi myös kaasulla? Tätä kutsutaan kaasukonversioksi, tällöin olemassa olevan bensajärjestelmän rinnalle asennetaan kaasusäiliöt, -syöttö ja -ohjausjärjestelmä. Teemme kaikki kaasuautojen muutostyöt vuosien kokemuksella ja erinomaisella ammattitaidolla. 

Lue lisää