Jakohihnan vaihto Jyväskylä

Usein puhutaan jakohihnan vaihdosta, mutta tarkempi nimitys tälle huollolle olisi jakopäähuolto, sillä huolto pitää sisällään jakohihnan vaihdon lisäksi myös muiden jakopään kuluvien osien vaihdon. 

Moottorin jakopää on siis kriittinen osakokonaisuus moottorin toiminnan kannalta, jonka kokonaisvaltainen huoltaminen turvaa moottorin toiminnan.  Jakopäähuollossa uusitaan aina hammashihna, kiristin- ja ohjainrullat sekä osien kiinnitys tarvikkeet. Näiden lisäksi jakopäähuollon yhteydessä suositeltavaa on uusia myös moottorin apulaitteiden moniurahihna sekä vesipumppu niissä moottoreissa, joissa jakopään hammashihna käyttää vesipumppua. Moniurahihna ja vesipumppu ovat kuluvia osia ja niiden uusiminen jakopäähuollon yhteydessä on kustannustehokasta, mutta ei kuitenkaan välttämätöntä.

Jakohihnan vaihtoväli on määritelty yleensä ajokilometreinä ja aikana. Se kumpi rajoista tulee aikaisemmin vastaan, määrittää ajankohdan vaihdolle. Vaihtoväli on yleensä ilmoitettu auton huoltokirjassa. Mikäli olet asian suhteen epävarma voit aina soittaa korjaamolle, me autamme sinua mielellämme. 

Jakopäähuolto sisältää:

  • Jakohihnasarjan, joka sisältää kaikki tarvittavat rullat ja kiristimet
  • Vesipumppu (yleensä)
  • Jäähdytysnesteet (jos vesipumppu uusitaan)
  • Vaihtotyöt valmistajan huolto-ohjeiden mukaan ja mallikohtaisia erikoistyökaluja käyttäen.
  • Merkintä auton huoltokirjaan
  • Huoltoraportti ja kuitti

Jakohihnan vaihto hinta määräytyy auton merkin ja mallin mukaan. Suuntaa antavan hinnan näet sähköisestä ajanvarauksesta. Tarkan hinnan saat kysymällä tarjouksen. Muistathan, että huollon voit maksaa myös rahoituksella. 

Miellä onnistuu jakohihnan vaihto kaikille merkeille ja malleille:
Jakohihnan vaihto Audi, jakohihnan vaihto BMW, jakohihnan vaihto Ford, jakohihnan vaihto Opel, jakohihnan vaihto Peugeot,  jakohihnan vaihto Renault,  jakohihnan vaihto Nissan, jakohihnan vaihto Seat,  jakohihnan vaihto Skoda,  jakohihnan vaihto Toyota,  jakohihnan vaihto Volkswagen,  jakohihnan vaihto Volvo