Ennakoivaa huoltoa BG-tuotteilla

Tiesitkö, että auton huoltojen tehoa voidaan parantaa entisestään ja siten tehostaa auton optimaalista toimintaa ja säästää selvää rahaa?

Suomen ilmasto-olosuhteet yhdistettynä nykyajan pitkiin huoltoväleihin on iso rasite autoille.  Auton omistajan ohjekirjassa on listattuna asiat, jotka ajoneuvovalmistajan mukaan ovat äärimmäisiä ja vaativia käyttöolosuhteita. Tällä valmistaja viittaa auton omistajan vastuuseen.  Suomen talvi on aina äärimmäinen käyttöolosuhde . Alhainen lämpötila heikentää siis öljyvoitelua ja lisää kulumista.

Kun auton sisäiset rakenteet pääsevät likaantumaan, auto alkaa hiljalleen kuluttamaan enemmän, eikä ole enää niin toimintavarma ja tehokas. Kun tätä pinttynyttä likaa ei poisteta rakenteista huoltojen yhteydessä, pääsee likaa kertymään vuosien saatossa yhä enemmän paikkoihin joissa kertynyt lika aiheuttaa tuhoja.

Mikä on ratkaisu?

Huoltojen yhteydessä suoritetut ennakoivat huoltotoimenpiteet laadukkailla hoitotuotteilla. Suoritamme huollot BG -tuotteilla, joiden avulla ajoneuvojen tekniikka kestää pidempään ilman korjaustoimenpiteitä. Huoltopalveluihin sisältyvät kaikki ajoneuvojen nestejärjestelmät. Nämä lisäävät ajoneuvojen tehokkuutta, taloudellisuutta, luotettavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

BG Products, Inc., on johtava autojen polttoaine- ja öljynhoitoaineiden, erikoiskemikaalien, rasvojen, työkalujen ja laitteiden valmistaja ja toimittaja. ISO-sertifioituna yrityksenä BG Products, Inc. on velvollinen antamaan läpinäkyvää ja asianmukaisia tietoja tuotteistaan ja niiden toimivuudesta. 

Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme valitsemaan juuri sinun autollesi sopivan BG-huollon! Lisää BG-huolloista ja tuotteista pääset lukemaan täältä.